Palveluseteli

Meillä käy myös palveluseteli. Kenest hoiva on hyväksytty Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaa alueisiin palvelutuottajaksi. Tarkoitus on, että asiakkaille on valinnanvapautta ja voivat itse valita palveluntuottajan. Palvelusetelillä palvelun ostaminen on helppo. Palvelusetelin voi saada kuka tahansa. Palvelua voidaan maksaa teille kokonaan tai vain osan. Palvelusetelin myöntämiseen riippuu henkilön bruttotuloista ja toimintakyvystä.

Helsingissä on käytössä palvelusetelijärjestelmä www.palse.fi; Espoossa ja Vantaalla on käytössä palvelusetelijärjestelmä www.parastapalvelu.fi. Sieltä saatte tarkemmat hinnat ja voitte vertailla palvelutuottajia. Kun olette tehneet valinnan valita meidät listalta, voitte olla suoraan yhteydessä meihin. Kerrotte vain palvelusetelin numeron ja varmanne koodi ja milloin haluatte palvelun.

Muistathan, että palvelusetelissä voi olla omavastuu. Eli palvelusetelin arvon ylittävä osuus täytyy itse maksaa. Toki poikkeus ovat henkilökohtaista apua tarvitsevat jossa ei ole omavastuutta. Palvelu on heille ilmainen.